Lean Six Sigma Green Belt

Deze training leidt u op tot een volwaardige Lean Six Sigma Green Belt. Naast de theoretische onderbouwing biedt de training zeer veel praktijkmateriaal en wordt aandacht besteed aan verandermanagement. Organisatiecultuur en de menselijke factor spelen hierbij een eminente rol. Succesvol verbeteren is breder dan processen alleen.

In de opleiding wordt geleerd de Lean Six Sigma tools te gebruiken zodat een Lean Six Sigma verbeterproject kan worden geleid. De 5 fases Define, Measure, Analyse, Improve & Control staan centraal. Tevens zullen wij in de training aandacht besteden aan Lean Accounting.

Aanvullend bieden wij de mogelijkheid om de opleiding af te sluiten met een Greenbelt certificaat. Hiervoor dient u examen af te leggen en moet u 2 projecten in de praktijk doorlopen waarbij de Lean Six Sigma methodiek wordt toegepast. Wij bieden voor het praktijkgerichte deel kosteloos een dag coaching op de eigen werkplek aan.

Doelstelling

De training beoogt:

De methodiek van Lean Six Sigma eigen te maken
U te leren analyseren aan de hand van statische analyses en het programma Minitab
Tevens zullen wij aandacht besteden aan de verslaggeving rond LSS

Doelgroep training

Veranderkundigen, Managers, Organisatie Ambassadeurs, Openbare Accountants, Interne Accountants, Overheidsaccountants, Accountants in business, Financials en Procesengineers.

Vakgebied training

Procesoptimalisatie, Veranderkunde, Statistieken en desgewenst Administratieve Organisatie, Controleleer en Externe Verslaggeving

Docent(en)

Drs. Niels van ‘t Hoff is eigenaar/oprichter van Art of Strategy. Niels heeft zeer ruime ervaring als procesarchitect en veranderkundige, tevens is Niels op bijna dagelijkse basis betrokken bij Lean Six Sigma implementatietrajecten. Naast zijn werkzaamheden binnen Art of Strategy is Niels promovendus aan de RSM Erasmus Universiteit waar hij sociale en management innovatie onderzoekt.

Prijs

€ 2.950,- (excl. BTW)

Aantal PE-punten

42 punten

Trainingsdata

De LSS training is een meerdaagse training van 7 dagen. [1]
September 2017
Oktober 2017
November 2017

Samenwerking

Deze cursus wordt aangeboden in samenwerking met Baker Tilly Berk Academy

Via onderstaand formulier kunt u zich inschrijven:


Selecteer de opleiding:Persoonsgegevens
PE Verplichting

Zakelijke gegevens
Factuur Privé of Zakelijk

1 “Indien er onvoldoende aanmeldingen zijn, behoudt Art of Strategy zich voor de locatie en/of trainingsdata te wijzigen, danwel te staken.”