Lean Six Sigma Black Belt

Deze training is geschikt voor mensen die de Green Belt training hebben gedaan en Black Belt willen worden. De opleiding bevat een verdieping op de tools en technieken die gebruikt worden in een LSS project. Daarnaast staat ook de uitrol van een LSS programma centraal. De rol van een BB is het opzetten en uitrollen van een veranderprogramma, het doen van belangrijke verbeterprojecten en het begeleiden van Greenbelts in hun projecten. Al deze onderwerpen worden behandeld in de training. De verdieping in de tools houdt ook in een verdieping in de statistiek zoals meetsysteem analyse en hypothese testen.

Certificering

Aanvullend bieden wij de mogelijkheid om de opleiding af te sluiten met een Black Belt certificaat. Hiervoor dient u examen af te leggen en moet u 2 projecten in de praktijk doorlopen waarbij de Lean Six Sigma methodiek wordt toegepast en u als projectleider projecten moet hebben geleid. Wij bieden voor het praktijkgerichte deel kosteloos een terugkomdag coaching aan.

Doelstelling

De training beoogt:

De rol als projectleider staat centraal binnen een Lean Six Sigma veranderproject
Verdieping statistiek met o.a. meetsysteem analyse en hypothese testen
Doelgroep training

Veranderkundigen, Consultants, Strategen, Openbare Accountants, Interne Accountants, Overheidsaccountants, Accountants in business, Financials en Procesengineers.

Vakgebied training

Administratieve Organisatie en controleleer

Docent(en)

Drs. Niels van ‘t Hoff is eigenaar/oprichter van Art of Strategy. Niels heeft zeer ruime ervaring als procesarchitect en veranderkundige, tevens is Niels op bijna dagelijkse basis betrokken bij Lean Six Sigma implementatietrajecten. Naast zijn werkzaamheden binnen Art of Strategy is Niels promovendus aan de RSM Erasmus Universiteit waar hij sociale en management innovatie onderzoekt.

Prijs

€ 3.550, (excl. BTW)

Aantal PE-punten

48 punten

Trainingsdata

De LSS training is een meerdaagse training van 8 dagen [1].
September 2017
Oktober 2017
November 2017

Lokatie

Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam

Samenwerking

Deze cursus wordt aangeboden in samenwerking met Baker Tilly Berk Academy

Via onderstaand formulier kunt u zich inschrijven:


Maak een keuzePersoonsgegevens
PE Verplichting

Zakelijke gegevens
Factuur Privé of Zakelijk

1 “Indien er onvoldoende aanmeldingen zijn, behoudt Art of Strategy en/of Baker Tilly Berk bv zich voor de locatie en/of trainingsdata te wijzigen, danwel te staken.”